60+ dolog, ami nélkül ne költözz be koliba

Hajkefe, borotva, vajazó kés… Mi kell még, mi az amire nem gondolsz?

Még a felsősök is otthon hagynak néhány dolgot kollégiumi beköltözésnél, így összeszedtünk egy csomagtartónyi cuccot, amire lehet, hogy nem gondoltál.

Kollégista lettél? Elsők közt szeretnénk gratulálni életed legjobb időszakának kezdetéhez! Hogy ne fejtöréssel kezdődjön a beköltözés, elkészítettünk neked egy listát, amin szerepel az a 60+ dolog, ami nélkül ne költözz be koliba!

Figyelem! Ez egy elég részletes lista, tele olyan dolgokkal, amiknek nagy része felesleges lehet! Ha csak a legszükségesebb dolgokat szeretnéd hozni, itt összegyűjöttük neked őket .

Cuccok tanuláshoz

Elvileg azért jöttél egyetemre, hogy penge éles elmét csiszolj magadnak. Ezt viszont segédeszközök nélkül eléreni problémás lesz.Konyha, evés

Rengeteg kaja kiszállító van Veszprémben, ettől függetlenül nem árt néha egy kis főzés.

Beköltözés kollégiumba
Van akit a teljes rokonség költöztet be

Kikapcsolódás

Elvégre nem lehet mindig csak tanulni!
Tisztálkodás

Szeretem, ha büdös a pi..a. Ja nem! (pizza, jajj de kis huncut vagy!)
Egyéb


A teljes listát letöltheted pdf formátumban , kinyomtathatod, és ha valami hiányzik, ezt mindig nézheted, szét is tépheted.

Természetesen nem kell mindent elhozni, sőt! Két másik cikket is készítettünk, egyikben azokat a dolgokat foglaltuk össze, amik nélkül kollégistaként nem lehet túlélni , a másikban pedig azokat, amiket semmiképpen ne hozz magaddal , ha nem akarsz egy csomó mindent hazacipelni első hét végén.

Képek: mosolygós lány , kínai ember sok cuccal


Legyen több pénzed, mint a szüleidnek!

Minél fiatalabban kezdesz el odafigyelni a pénzügyeidre, annál nagyobb az esély rá, hogy sikerülni fog.

Beosztom.hu