Iránytű a pénzügyekhez: ingyenes könyv középiskolásoknak

Végre egy szuper, ingyenesen letölthető könyv a pénzügyekről, ráadásul oly módon megírva, hogy még a középiskolásokat is simán lekötheti!

A Pénziránytű Alapítvány elkészítette az első olyan pénzügyekről szóló könyvet, amit szerintem mindenképpen be kellene vezetni a középiskolai oktatásban. Mitöbb, én személy szerint mindenkinek javaslom legalább egy átpörgetés erejéig akik nem pénzügyi guru, mert rengeteg olyan téma van benne, ami érdekes és aktuális lehet.

Csak címszavakban néhány dolog, ami szerintem tök jó, hogy benne van: csoportos beszedés, pénzügyi terv, befektetés, EBKM, értékpapír, hitelkockázat, THM, deviza, infláció, tőkepiac.

Ha egy kicsit is érdekel a pénzügyi jövőd, azt javaslom töltsd le a könyvet, és pörgesd át. A készítők még Molnár családot is beletették a könyvbe, akik életszerű példákon keresztül mutatják be az egyes helyzeteket és fogalmakat, mert van aki ezeken keresztül érti meg jobban őket. Sokkal több ilyen tankönyvre lene szükség!

Végezetül pedig: egy kft. és egy egyéni vállalkozás üzemeltetése mellett is találtam benne olyan dolgokat, amikkel nem voltam tisztában, pedig elég sokat foglalkozom a pénzzel, és igyekszem magam naprakészen tartani a témában. Legyél akár 15, akár 60 éves, ha érteni szeretnéd amit a hírekben mondanak, a portfolio.hu vagy haszonmagazin.hu oldalon írnak, vagy egyszerűen nem szeretnéd, ha azért esnél el pénztől, mert nem voltál teljesen képben, akkor ezt a könyvet melegen ajánlom!

>> Ingyenesen letölthető könyv oldala <<

Ha szeretnél még valami hasznosat, tegyél egy próbát a beosztom.hu alkalmazásunkkal, ami segít a spórolásban és megtanít a pénzügyi tervezésre.


Legyen több pénzed, mint a szüleidnek!

Minél fiatalabban kezdesz el odafigyelni a pénzügyeidre, annál nagyobb az esély rá, hogy sikerülni fog.

Beosztom.hu