Iránytű a pénzügyekhez: ingyenes könyv középiskolásoknak

Végre egy szuper, ingyenesen letölthető könyv a pénzügyekről, ráadásul oly módon megírva, hogy még a középiskolásokat is simán lekötheti!

A Pénziránytű Alapítvány elkészítette az első olyan pénzügyekről szóló könyvet, amit szerintem mindenképpen be kellene vezetni a középiskolai oktatásban. Mitöbb, én személy szerint mindenkinek javaslom legalább egy átpörgetés erejéig akik nem pénzügyi guru, mert rengeteg olyan téma van benne, ami érdekes és aktuális lehet.

Csak címszavakban néhány dolog, ami szerintem tök jó, hogy benne van: csoportos beszedés, pénzügyi terv, befektetés, EBKM, értékpapír, hitelkockázat, THM, deviza, infláció, tőkepiac.

Ha egy kicsit is érdekel a pénzügyi jövőd, azt javaslom töltsd le a könyvet, és pörgesd át. A készítők még Molnár családot is beletették a könyvbe, akik életszerű példákon keresztül mutatják be az egyes helyzeteket és fogalmakat, mert van aki ezeken keresztül érti meg jobban őket. Sokkal több ilyen tankönyvre lene szükség!

Végezetül pedig: egy kft. és egy egyéni vállalkozás üzemeltetése mellett is találtam benne olyan dolgokat, amikkel nem voltam tisztában, pedig elég sokat foglalkozom a pénzzel, és igyekszem magam naprakészen tartani a témában. Legyél akár 15, akár 60 éves, ha érteni szeretnéd amit a hírekben mondanak, a portfolio.hu vagy haszonmagazin.hu oldalon írnak, vagy egyszerűen nem szeretnéd, ha azért esnél el pénztől, mert nem voltál teljesen képben, akkor ezt a könyvet melegen ajánlom!

>> Ingyenesen letölthető könyv oldala <<

Hogyha pedig a pénzügyeken kívül a tanulás is érdekel, akkor vess egy pillantást a Jobb jegyek 10 lépésben könyvünkre, amire 50% kedvezményt kaphatsz ezen az oldalon, hogy kapásból spórolhass. Ugyan nem ingyenes, de ennek a könyvnak a 990 Ft-os ára fedezi ez elkészítésébe feketett sok munkát, és az oldalon található további ingyenes tudásanyagot, amivel megpróbálok segíteni neked abban, hogy kimaxolhasd az egyetemet!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .