Spórolj a telefonszámlán és a mobilneten

11 GB mobilnet és 80 perc lebeszélhető idő, az ilyennek érdemes mindig utánaolvasni. Én már meg is rendeltem!

Semmiféle érdekkapcsolat nem fűz minket a Telekomhoz, viszont a legújabb ajánlatuk mellett nem lehet szó nélkül elmenni: 990 Ft-ért 11 GB internetet kapsz 2 hónapra, illetve 80 perc ingyen beszélgetést 10 hónapra.

Ez nem előfizetés. Megrendeled a SIM kártyát, ingyen kiküldik, és már használhatod is. Ha dual simes a telefonod, akkor berakod a jelenlegi kártyád mellé, és 2 hónapig elfelejtheted a WIFI-t.

Mi történik 2 hónap után? Én megrendelem a következő kártyát, mivel az akció szeptembertől decemberig (vagy a készlet erejéig) él, és újabb 2 hónap majdnem ingyen netem lesz.

Ha lejárt a kártyákon lévő net, és a beszélgetést is elhasználtad, egyszerűen mondd le a kártyákat a szolgálatónál. Erre azért van szükség, mert Magyarországon egyszerre csak 10 simkártya lehet a neveden.

Érdemes figyelni, hogy az egyes szolgálatóknál milyen akciók vannak, sokszor azok is sokat spórolhatnak vele, akik máshol vannak. Én például rettentően keveset telefonálok kifelé, ezért van Domino csomagom 4gb Maraton internettel, amit akkor szoktam feltölteni kb 3500 ft-ért, ha elfogy róla a net. Évente kb 10.000 Ft-ot költök így telefonra (ami helyett most majd fél évig 2.970 Ft-ból kijövök).

Ezt a tippet egyébként az egyik kedvenc pénzügyi tanácsokkal foglalkozó oldalamon, a kiszamolo.hu-n olvastam.

Itt tudod megrendelni a kártyát

Ha tudtam neked ezzel spórolni, cserébe ajánlanád valakinek a tanulást segítő könyvemet? Vagy az is segítség, ha csak ezt a cikket megosztod. Köszönöm 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .